MIKONMAJAN RATSASTUSKOULU

Sanna Kyrkkö
Alastaipaleentie 47
63780 ALASTAIPALE

040 7771974/Sanna (ratsastus ja tallitoiminta), 040 5072574/Aira (majoitus)

email: sanna.kyrkko@mikonmajat.fi
aira.vasikkaniemi@gmail.com
www.mikonmajat.fi

TERVEISET MIKONMAJAN RATSASTUSKOULULTA ÄHTÄRISTÄ!

Mikonmajan ratsastuskoulu järjestää ratsastusleirejä kesällä 2020, ryhmäkoko 4-5 henkilöä riippuen leirille tulevien henkilöiden taidoista ja koulun ratsujen käytöstä.
Tallissa asuu omia poneja ja hevosia yhteensä 9 kpl sekä muutama hoitohevosia. Toimin leireillä opettajana ja tarvittaessa palkkaan ulkopuolisia opettajia.
Ratsastus tapahtuu sääolosuhteista riippuen joko maneesissa tai ulkokentällä, myös maastoradalla talon lähimaastossa voidaan ratsastaa.
Leirit alkavat ma klo 09.00 - päättyen pe noin klo 16.00. Mahdollisuus myös 3 pv:n ratsastusleireihin. Leireille tulee leiriavustajia tarpeen mukaan. Soita ja varaa itsellesi sopiva viikko kertoen muutkin leiriin liittyvät toivomukset, esim. erityisruokavalio ja allergiat. Järjestämme leiriviikot ja -ryhmät toiveiden mukaan.

RATSASTUSLEIRIT:
Ruokailut Hepokodossa: Aamu- ja iltapala. Päivällinen, ja iltapäivätuntien jälkeen välipalaa. Omatoimisesta tarpeen mukaan.
Yöpyminen Airanaitassa, ryhmämajoitus.
Ohjattua ratsastusta 9 tuntia per leiriviikko: kentällä, maastossa radalla tai maneesissa, lisäksi ratsastusleirin päättäjäisissä.
Leirille voi myös osallistua varaamalla vain ratsastunteja.
Oma hoitohevonen tai poni.
Vakuutus.
Leirikilpailut/päättäjäiset viimeisenä leiripäivänä, tarjoilu myös leirivieraille.

MITÄ LEIRILLE MUKAAN?
Ratsastusvälineet (tallilta saa lainaksi kypärän). Peseytymisvälineet. Kesäsäihin sopivia vaatteita, muista uimapuku ja sadevaatteet. Makuupussi (aluslakana ja tyynyliina) tai liinavaatesetti (talosta tulee huopa ja tyyny). Liinavaatteiden vuokraus maksaa 8 € per vuode.
RATSASTUSLEIRIN hinta on ma-pe 390 €. PÄIVÄLEIRIN hinta 310 €. 3 pv:n leirihinta 240 €, päiväleirinä 190 €.
VARAUSMAKSU 80 €a maksetaan sovittuna aikana etukäteen. Maksu vähennetään leirihinnasta loppumaksua suoritettaessa ennen leirille tuloa.

Pankkiyhteystietoni saat vasta, kun soitat ja varaat leiriviikon. Maksettaessa viestiosaan kirjoitetaan leiriläisen nimi ja sovittu leiriviikko. Erillisiä pankkisiirtoja lähetetään pyydettäessä, joten säilytä tämä kirje leirikesäsi loppuun saakka.
Muista ottaa maksukuitti mukaasi ja näytä vastaanottajalle leirille tullessasi!
Yhteydenottoasi odottaen! TERVETULOA! Sanna ja tallin väki

Tulosta